Reader Comments

Risikoen ved kropsbyggende steroider

by Robert Howarth (02-Oct-2019)


Hvis du har brugt kropsbygningstilskud i et stykke tid og ikke har set de resultater, du ønsker, eller hvis du leder efter en måde at øge din muskelmasse på kort tid, har du måske overvejet kropsbyggende steroider.

Mens nogle steroider, såsom anabolske stoffer, er blevet lovlige at bruge sammen med mange kropsbygningsformler, er der stadig nogle risici involveret, som du skal være opmærksom på, inden du begynder at tage steroider.

Når du tager vægtløftningstilskud, er det vigtigt at give din krop lidt tid til at vænne sig til formlen, inden du bestemmer, om dine muskeltilskud fungerer.

Dette kan tage en måned eller to, så husk dette, inden du overvejer at tage kropsbygningssteroider. Normalt, når de kosttilskud, du tager, begynder at arbejde over tid, betyder det, at de er i overensstemmelse med din kropskemi for at hjælpe dine muskler med at udvikle sig naturligt - dette er altid et godt tegn.

Nogle af de negative virkninger af kropsbyggende steroider inkluderer tårer i dine muskler, samt forstørret prostata, søvnløshed, acne og endda et forstørret hjerte for blot at nævne nogle få. Spise fødevarer med højt lycopen (som findes rigeligt i tomater) er blevet foreslået som et modstof til at mindske disse effekter, skønt det stadig drejer sig om effektivitet og til at tage pilebark for muskelsmerter og hovedpine.

Hvis du vælger at tage steroider til muskelgevinst, og du bemærker disse symptomer tidligt i din brug af bodybuilding-steroider, skal du afbryde din brug og forsøge at tage protein eller calciumtilskud for at genoprette dine muskler og regulere dine blodniveauer.

Andre effekter af at tage vægtløftningstilskud, der indeholder steroider, inkluderer hypertension, som kan føre til hjerte og angreb og slagtilfælde. Du kan også opleve bedøvet vækst og for tidligt hårtab som følge af indtagelse af steroider, og dit humør kan ændre sig dramatisk.

Mange mænd, der tager steroider, bliver meget aggressive og vrede uden nogen åbenbar grund og har været kendt for at tage denne aggression ud på venner og familiemedlemmer. Dette er et direkte resultat af den hormonelle ubalance, der opstår i kroppen som et resultat af at tage kropsbyggende steroider.

For at finde de bedste alternativer til steroider som D-BAL, skal du besøge d-bal anmeldelse. Hvis du allerede tager steroider og vil vide, hvordan du slipper steroider sikkert, skal du huske at besøge din læge for at finde ud af, hvordan du kan ændre din diæt og livsstil for at gøre overgangen sundt.