Reader Comments

De risico's van bodybuilding-steroïden

by Robert Howarth (02-Oct-2019)


Als je al een tijdje bodybuilding-supplementen gebruikt en niet de gewenste resultaten hebt gezien, of als je op zoek bent naar een manier om je spiermassa in een korte tijd te vergroten, heb je misschien bodybuilding-steroïden overwogen.

Hoewel sommige steroïden, zoals anabole stoffen, legaal zijn geworden om te gebruiken in combinatie met veel formules voor lichaamsbouw, zijn er nog steeds een aantal risico's waarmee u rekening moet houden voordat u steroïden begint te gebruiken.

Wanneer u supplementen voor gewichtheffen gebruikt, is het belangrijk om uw lichaam de tijd te geven om te wennen aan de formule voordat u bepaalt of uw spiersupplementen werken.

Dit kan een maand of twee duren, dus houd hier rekening mee voordat u overweegt steroïden voor lichaamsbouw te nemen. Meestal, wanneer de supplementen die u gebruikt na verloop van tijd beginnen te werken, betekent dit dat ze voldoen aan uw lichaamschemie om uw spieren op natuurlijke wijze te helpen ontwikkelen - dit is altijd een goed teken.

Sommige van de negatieve effecten van bodybuilding-steroïden zijn onder meer tranen in je spieren, evenals vergrote prostaat, slapeloosheid, acne en zelfs een vergroot hart om er maar een paar te noemen. Het eten van voedsel met veel lycopeen (dat overvloedig voorkomt in tomaten), is gesuggereerd als een tegenstof bij het verminderen van deze effecten, hoewel de werkzaamheid nog steeds in het geding is, en wilgenschors te nemen voor spierpijn en hoofdpijn.

Als u ervoor kiest om steroïden te nemen voor spieraanwinst en u merkt deze symptomen al vroeg in uw gebruik van bodybuilding-steroïden, stop dan met het gebruik en probeer eiwit- of calciumsupplementen te nemen om uw spieren te herstellen en uw bloedspiegels te reguleren.

Andere effecten van het nemen van supplementen voor gewichtheffen die steroïden bevatten, zijn hypertensie, wat kan leiden tot een hartaanval en een beroerte. Je kunt ook last krijgen van groeiachterstand en voortijdig haarverlies als gevolg van het nemen van steroïden, en je humeur kan dramatisch veranderen.

Veel mannen die steroïden innemen, worden zonder duidelijke reden zeer agressief en boos en staan erom bekend dat ze deze agressie uiten op vrienden en familieleden. Dit is een direct gevolg van de hormonale onbalans die in het lichaam optreedt als gevolg van het nemen van steroïden die lichaam opbouwen.

Bezoek d-bal ervaringen om de beste alternatieven voor steroïden zoals D-BAL te vinden. Als u al steroïden gebruikt en wilt weten hoe u veilig van steroïden af kunt, ga dan naar uw arts om uit te vinden hoe u uw dieet en levensstijl kunt veranderen om de overgang gezond te maken.