Reader Comments

TestoGen Sverige

by Wilbert Anthony (02-Sep-2020)


Skriv "testosterontillskott" på din sökmotor så hittar du tusentals resultat som kan skryta med fördelarna med testosteronförstärkare. Och bakom denna framgång ligger en helt annan verklighet: brist på testosteron är en oro för många män. Om nivån av testosteron redan tenderar att sjunka med åldern kan livsstil också ha en konsekvens på mängden av detta hormon. Tyvärr har nedgången i den naturliga produktionen av testosteron effekten att sänka tonen, förstöra den sexuella lusten eller till och med gradvis minska muskelmassan. För att hantera denna situation lanserade Wolfson Berg Limited, den populära fettförbränning PhenQ-tillverkaren Testogen, testosteronförstärkaren.

VAD ÄR TESTOGEN?

Testogen BoxIt är välkänt: Testosteronbrist påverkar människors liv. Ibland kan till och med sociala relationer och yrkesliv drabbas av känslomässiga och psykologiska störningar. För att hjälpa dig fylla detta gap, erbjuder Testogen 8 aktiva ingredienser: Asparaginsyra D, vitamin B6, Bockhornsklöver, zink, Ginseng-extrakt, Tertiary Tribula, Selenium och Cholecalciferol. Dessa är alla naturliga komponenter som har visat sin individuella effektivitet när det gäller att öka mängden testosteron.

VEM GÖR TESTOGEN?

Testogen tillverkas av Wolfson Berg. Företaget är en världsberömd kompletterande tillverkare som ansvarar för utvecklingen av ett antal högt respekterade produkter, inklusive den kritikerrosade viktminskningspillen, PhenQ.

Wolfson Berg är baserat på Cypern, men verkar över hela världen och har också kontor i Storbritannien och Tyskland. Det är en stor aktör med ett rykte för att tillhandahålla de bästa produkterna för att hjälpa människor som vill gå vidare.

HUR TESTOGEN FUNGERAR?

Testogen tillhandahåller en formulering av 11 naturliga ingredienser som kan hjälpa till att öka cirkulerande testosteronnivåer.

Som du kan förvänta dig har vissa ingredienser förmågan att öka testosteronproduktionen. Men bara hälften av slaget vann.

Formuleringen innehåller också ingredienser som förhindrar andra faktorer, såsom SHBG, från att ytterligare sänka cirkulerande testosteronnivåer.

SHBG för (könshormonbindande globulin) är ett protein tillverkat av levern. Som namnet antyder binder det till könshormoner, östrogen, dihydrotestosteron och testosteron.

Genom att knyta dem på detta sätt fångar SHBG dem och förhindrar dem från att göra sitt jobb.

Sammanfattningsvis ökar Testogen testosteronnivån och håller den på en hög nivå.

VEM ÄR TESTOGEN FÖR?

Testogen är för vuxna män över 18 år som behöver eller vill öka testosteronnivåerna.

Detta kan bero på en önskan att öka deras träningskapacitet såväl som deras storlek och muskelstyrka. Vissa män, särskilt de äldre, använder emellertid Testogen för att krydda sina liv, återhämta sin libido och få sitt sexliv tillbaka på rätt spår.

Andra orsaker till att män lockas till denna produkt inkluderar önskan att avlägsna sin anda, öka deras vitalitet och förbättra deras livskvalitet i allmänhet.

TestoGen
TestoGen Sverige
TestoGen Sweden