Reader Comments

PhenQ Sverige

by Wilbert Anthony (10-Nov-2020)


Marknaden för bantningspiller, botemedel och drycker är enorm. De tillgängliga produkterna sträcker sig från det goda till det dåliga till det fula. I den här detaljerade granskningen kommer vi att bestämma vilken grupp PhenQ bantningspiller faller i.

Människor kan spendera tusentals försök att hitta en dietprodukt som verkligen hjälper dem att gå ner i vikt, så det är viktigt att du får bra information för att se till att du inte slösar bort dina hårt förvärvade pengar, eller ännu värre riskerar din hälsa på dåligt konstruerade och till och med direkt farliga tillskott.

PhenQ faktureras som en farmaceutisk produkt som utan tvekan har stamtavla och en stor användare som följer. Men frågan är kan det verkligen hjälpa dig att gå ner i vikt, och om det kan, hjälper det dig att gå ner i vikt på ett säkert sätt?

Vad är det?
PhenQ marknadsförs som ett kosttillskott av farmaceutisk kvalitet som innehåller ingredienser som har visat sig hjälpa till med viktminskning genom oberoende vetenskapliga studier.

Företaget som gör det är ERGO Group Ltd, ett investeringsbolag med säte i Dubai. De enda siffrorna vi kan hitta tyder på att mer än 200 000 människor har provat dessa piller.

Även om ett investeringsföretag inte låter särskilt lugnande, är det bara de människor som lägger upp ekonomin, det tillverkas i FDA-registrerad anläggning i USA.

Pillerna fungerar genom att öka energinivåerna, rikta in förbränning av lagrat fett, undertrycka aptiten och hjälpa till att blockera produktionen av fett. De kan också hjälpa till att höja ditt humör, vilket gör det mer troligt att du är redo att börja vara mer aktiv.

Har PhenQ några biverkningar?

PhenQ är ett kosttillskott som i grunden innehåller alla naturliga ingredienser. Den har en stark säkerhetsrekord och har inga bevisade biverkningar som har rapporterats vid denna läsning. Men om du har befintliga hälsoproblem eller problem, rekommenderas det att du träffar en specialist eller en läkare innan du tar detta underbara piller.

Vem kan ta PhenQ undrar bantningspiller?

Vem som helst kan ta PhenQ bantningspiller. Men om du är en ammande mamma eller gravid för den delen, bör du undvika att ta PhenQ. För att lägga till, om du är under arton år, bör du också undvika att ta PhenQ bantningspiller. Om du för närvarande bedriver receptbelagda läkemedel, eller om du har befintliga medicinska problem, måste du konsultera en vårdpersonal innan du tar p-piller, så att du får några problem i framtiden.

PhenQ
Instant Knockout
Zotrim
Trimtone
PhenQ Sverige Instant Knockout Sverige
Zotrim Sverige
Trimtone Sverige