Reader Comments

Crazy Bulk Kopen Nederland

by Wilbert Anthony (19-Apr-2024)


Wat is Crazy Bulk ?

Dit product is een alternatief voor steroïden en zorgt ervoor dat uw lichaam niet de schadelijke bijwerkingen van steroïden krijgt, omdat het uit volledig natuurlijke en plantaardige bestanddelen bestaat. Met toegestane steroïden zorgt dit product voor het toevoegen van volume, kracht en het verwijderen van extra vet uit uw lichaam om het er gezond en aantrekkelijk uit te laten zien.

Het is relatief goedkoper dan traditionele steroïden en er zijn full-stack-pakketten beschikbaar om het nog betaalbaarder te maken. Er is een gratis bezorgservice beschikbaar en er wordt een geld-terug-garantie van 60 dagen aangeboden om de klanttevredenheid te garanderen.

Crazy Bulk-pakketten:

Er zijn drie stapels beschikbaar die een ander doel in het lichaam dienen.

Ophopende stapel:

De producten in deze stapel zijn bedoeld om de eiwitvorming te verhogen om spiermassa in het lichaam op te bouwen. Ze verminderen extra vet en putten vetvoorraden uit om u te helpen hardnekkig buikvet en slappe spieren kwijt te raken. Er zijn vier verschillende supplementen beschikbaar in dit assortiment:

1. D-BAL (Dianabol):

Deze supplementen bevatten Dianabol (Methandrostenolone), een belangrijk alternatief voor schadelijke steroïden. Het is verantwoordelijk voor het opbouwen van spieren in een periode van slechts 30 dagen, vermindert de spierpijn na de training en zorgt voor kracht naast het opbouwen van uithoudingsvermogen. Het bestaat uit zeer krachtige ingrediënten zoals Ashwagandha, vitamine D-3, magnesium en hyaluronzuur om de voordelen te optimaliseren. Het is verkrijgbaar voor $ 59,99 met gratis verzending.

2. HGH-X2 (HGH):

Het bevat een hormoon genaamd Somatropin dat de afgifte van groeihormoon in het bloed stimuleert. Dit zorgt voor sneller vetverlies, snellere eiwitsynthese en herstel van spieren in een kortere tijd. Het bevat Macawortel, Meidoornbesextract, Mucuna Pruriens en L-Arginine als basisingrediënten die de spier-vetverhouding verhogen. De aanbevolen dosis is elke dag 2 capsules 20 minuten vóór het ontbijt en kost $ 59,99 per fles.

3. Trenorol (trenbolon):

Door het vasthouden van stikstof in de spieren te veroorzaken, vergroot het de spiermassa en vergroot het de impact van androgenen op het lichaam om er volume aan toe te voegen. Het verhoogt de kracht en kan worden gebruikt als pre-workoutsupplement. De belangrijkste ingrediënten zijn Beta Sitosterol, Samento Inner Bark, Uncaria tomentosa (schors), Brandnetelbladextract en Pepsine. Het wordt aanbevolen om elke dag 3 capsules in te nemen. De kosten bedragen $ 61,99 per fles.

4. Testo-Max (Sustanon):

Het verhoogt de kracht en zorgt voor uithoudingsvermogen met onmiddellijk herstel. De kerncomponenten zijn vitamine B6, K1, D3, magnesium, zink, D-asparaginezuur, brandnetelbladextract 4:1 (Urtica dioica), ginseng rood poeder, fenegriekextract, boor, bioperine 95% en piperine. De dosis is 4 capsules per dag en de prijs is $ 59,99.

SNIJSTAPEL:

De producten zijn bedoeld om vet in het lichaam te verminderen en te helpen bij het opbouwen van droge spieren om uw lichaam een goed gevormde vorm te geven.

1. Clenbutrol:

Het veroorzaakt de verbranding van calorieën en verhoogt de bloedcirculatie om voor een efficiënt zuurstoftransport te zorgen. Het verhoogt de stofwisseling en verhoogt de kerntemperatuur van het lichaam om reacties te versnellen. De ingrediënten zijn Vitamine B3, Garcinia Cambogia, Bittere Sinaasappelextract, Guarana-extract en spelen een belangrijke rol bij het verhogen van de BMR. De aanbevolen dosis is 3 capsules voor $ 61,99 per fles.

2. Anvarol (Anavar):

Het vermindert vet en levert energie om u door trainingssessies te helpen. Het verhoogt ook de vasculariteit en geeft uw lichaam een slanke uitstraling. Het bestaat uit soja-eiwit, wei-eiwit, vertakkingsaminozuur en yam. Het wordt geadviseerd om elke dag 3 capsules in te nemen voor een prijs van $ 54,99 per fles.

3. Winsol (Winstrol):

3 capsules per dag zorgen voor een perfect uitziend lichaam met een betere bloedcirculatie en een goede lichaamsbouw dankzij de toevoeging van Acetyl L-Carnitine, Choline, Wild Yam, Dimethylaminoethanol en Saffloerolie.

STERKTE STAPEL:

Het bevat Testo-Max-, Winsol-, Anadrole- en Decaduro-supplementen. De eerste drie supplementen zijn hierboven beschreven.

1. Decaduro (Deca Durabolin):

Het zorgt voor spiergroei, verlichting van gewrichtspijn en verhoogt de rode bloedcellen. Het bevat Wild Yam, Ginseng, L-Arginine Alfa-ketoglutaraat, Acetyl L-Carnitine, L-Citrulline en Tribulus Terrestris als belangrijkste ingrediënten. Om effectieve resultaten te zien, wordt geadviseerd om gedurende 2 maanden 3 capsules in te nemen.

Crazy Bulk
Crazy Bulk Nederland